Written by NIREAS HALANDRIOY

Πρόκριση για τους Νέους Άνδρες στις 16 καλύτερες ομάδες

Πρόκριση για την ομάδα νέων ανδρών του Νηρέα Χαλανδρίου στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος με απολογισμό 2 νίκες και μια ήττα στους αγώνες που έγιναν στο κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου.

Η ομάδα του Παναγιώτη Τρούλου αντιμετώπισε το Παλαιό Φάληρο, ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης, στην πρώτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου, γνωρίζοντας την ήττα με 18-6, αλλά κατάφερε να ανακάμψει άμεσα, καθώς στον επόμενο καθοριστικό αγώνα με την γηπεδούχο ομάδα του Χαϊδαρίου, επιβλήθηκε με σκορ 12-10, στην αναμέτρηση που έκρινε, όπως όλα έδειχναν, τη δεύτερη θέση και την πρόκριση. Στον τελευταίο αγώνα, το απόγευμα της Κυριακής, οι παίκτες της ομάδας μας δε συνάντησαν καμία αντίσταση απέναντι στον Γ.Σ.Περιστερίου νικώντας άνετα με 15-5 και με 6 βαθμούς ανέβηκαν στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα και παράλληλα στις 16 καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Πλέον, το μυαλό όλων βρίσκεται στην επόμενη φάση (κλήρωση στις 22/2 στις 13:00 στα γραφεία της ΚΟΕ) που θα γίνει στις αρχές Μαρτίου.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και οι σκόρερ της ομάδας μας:

Π.Φάληρο – Νηρέας Χαλανδρίου 18-6

ΠΑΠΠΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (1), ΑΝΔΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (1), ΚΑΡΟΥΖΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (2),, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΩΜΑΣ (1), ΚΡΟΚΙΔΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (1)

Α.Ε.Χαιδαρίου – Νηρέας Χαλανδρίου 10 -12

ΠΑΠΠΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (1), ΠΑΠΠΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ(4), ΑΝΔΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (3), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΩΜΑΣ (4)

Νηρέας Χαλανδρίου – Γ.Σ.Περιστερίου 15 – 5

ΠΑΠΠΑΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (2), ΠΑΠΠΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (2), ΠΑΠΠΑΣ ΝΤΙΝΟΣ (1), ΑΜΠΑΣΙ ΚΑΡΙΜ (2), ΤΑΠΙΝΗΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ (1), ΑΝΔΡΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ (3), ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΘΩΜΑΣ (4)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

RSS
Follow by Email
Instagram