Written by NIREAS HALANDRIOY

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σάββατο, 16/06/18, η καλοκαιρινή γιορτή των σχολών του Νηρέα Χαλανδρίου με συμμετοχή 250 αθλητών-τριών.

Την ίδια μέρα ολοκληρώθηκε και το 1ο τουρνουά υποδομών υδατοσφαίρισης του Νηρέα Χαλανδρίου, με τη συμμετοχή 12 ομάδων.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Σίμος Ρούσσος και ο εντεταλμένος σύμβουλος  αθλητισμού, κύριος Τσίγκος Κώστας, οι οποίοι και βράβευσαν τους αθλητές.

Στην κατηγορία εφήβων την 1η θέση κατέκτησε η ομάδα της Α.Ν.Ο Μεταμόρφωσης.

Στην κατηγορία προμίνι παίδων την 1η θέση κατέκτησε η ομάδα της Ηλιούπολης.

Στην κατηγορία μινι κορασίδων την 1η θέση κατέκτησε η ομάδα του Νηρέα Χαλανδρίου.

Για όσους γονείς επιθυμούν μπορούν να δουν τις φωτογραφίες της εκδήλωσης την Τετάρτη, 27/06/18 και ώρα 17.30 στο κολυμβητήριο Χαλανδρίου.

Written by NIREAS HALANDRIOY

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΧΟΛΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. «ΝΗΡΕΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ» σας προσκαλεί στην Καλοκαιρινή Γιορτή ΤΗΣ  ΣΧΟΛΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ  του Συλλόγου μας, που θα γίνει το Σάββατο 16 Ιουνίου  2018  στο  Κολυμβητήριο του Χαλανδρίου Λ. Πεντέλης 146 (ώρα προσέλευσης αθλητών: 13:00 μ.μ. επίπεδο Αστερίας – Χταπόδι και 14:00 μ.μ. επίπεδο Ψάρι – Δελφίνι – επίλεκτα). Η συμμετοχή των μικρών μας αθλητών θα αποτελέσει σημαντικό κίνητρο για την πρόοδό τους.

Δεν θα πραγματοποιηθούν οι προπονήσεις του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ και στο Χαλάνδρι!

ΘΑ ΔΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΒΡΑΧΙΟΛΑΚΙ ΟΠΟΥ ΤΟ ΧΡΩΜΑ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΑ ΦΟΡΑΝΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ!

Σε όλους τους μικρούς μας φίλους θα απονεμηθεί δίπλωμα συμμετοχής και μετάλλιο

Σας περιμένουμε όλους να αγωνιστούμε και να διασκεδάσουμε παρέα!!!

   1ο  ΑΓΩΝΙΣΜΑ : (ΑΣΤΕΡΙΕΣ)

  • 25m πόδια ελεύθερο  με σανίδα ή  και με μακαρόνι

   2ο  ΑΓΩΝΙΣΜΑ :(ΧΤΑΠΟΔΑΚΙΑ)

  • 25m πόδια ελεύθερο με εναλλαγές χεριών με βαρελάκι

   3ο  ΑΓΩΝΙΣΜΑ :(ΨΑΡΑΚΙΑ)

  • 25m άσκηση ελεύθερο με εναλλαγές χεριών με βαρελάκι .
  • 25m άσκηση ύπτιο με εναλλαγές χεριών με βαρελάκι.

   4ο  ΑΓΩΝΙΣΜΑ : (ΔΕΛΦΙΝΑΚΙΑ )

  • 25m ελεύθερο
  • 25m ύπτιο

   5ο  ΑΓΩΝΙΣΜΑ : (ΕΠΙΛΕΚΤΑ )

  • 25m ελεύθερο
  • 25m  ύπτιο
Written by NIREAS HALANDRIOY

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του Νηρέα Χαλανδρίου ανακοινώνει με μεγάλη χαρά την παραμονή και των 3 πολύ επιτυχημένων προπονητριών του στο γυναικείο τμήμα υδατοσφαίρισης.

Την επόμενη αγωνιστική περίοδο, λοιπόν, θα συνεχίσουμε μαζί με την Ευτυχία Καραγιάννη, την Κατερίνα Οικονομοπούλου και την Μαρία Θαλασσανίδου.

Οι 3 προπονήτριες μας θα συνεχίσουν το εξαιρετικό τους έργο, που στόχο έχει την καθιέρωση της γυναικείας ομάδας στις κορυφαίες της χώρας και την συνεχή παρουσία μας μέσω της παραγωγικής διαδικασίας στις τελικές φάσεις των πρωταθλημάτων υποδομών.

Written by NIREAS HALANDRIOY

ΘΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ

Μπαίνοντας στη τελική ευθεία για τη λήξη της αγωνιστικής σεζόν με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα.  το Σαββατοκύριακο που πέρασε η προαγωνιστική μας ομάδα κολύμβησης πήρε μέρος στους Θερινούς Αγώνες της ΚΟΕ στα κολυμβητήρια Χαϊδαρίου και Περιστερίου. Ο ανταγωνισμός μεγάλος αφού συμμετείχαν σχεδόν όλοι οι σύλλογοι της Αττικής.  Οι αθλητές μας από 9-12 ετών κατάφεραν να κερδίσουν 2 χρυσά, 3 ασημένια και 4 χάλκινα μετάλλια.

Χρυσά μετάλλια πήρε ο :

Γεραμάνης Κων/νος στα 100μ. Ελεύθερο  & 100 μ Ύπτιο Αγόρια 10 ετών

Ασημένια μετάλλια πήραν οι:

Μπλάτσος Πέτρος στα 200μ.  Ύπτιο Αγόρια 11 ετών

Νικηφόρου Κατερίνα στα 100μ. Πρόσθιο & 200μ. Ελεύθερο Κορίτσια 10 ετών

Χάλκινα μετάλλια πήραν οι:

Ζαφειρόπουλος Μάριος στα 800μ. Ελεύθερο Αγόρια 12 ετών

Μπλάτσος Πέτρος στα 100μ. Ύπτιο Αγόρια 11 ετών

Παπαδοπούλου Ευαγγελία στα 50 & 200μ. Ύπτιο Κορίτσια 12 ετών

 

Στην οκτάδα κατάφεραν να πλασαριστούν οι αθλητές:

4η ΘΕΣΗ:

Γκίκας – Μπελτέκος Βασίλης   στα 50μ. & 100μ. Ελεύθερο Αγόρια 9 ετών

Στα 4×100 Μικτή Ομαδική Κορίτσια 12 ετών οι αθλήτριες:

Παπαδοπούλου Ευαγγελία

Συμεωνίδου Αλεξάνδρα

Μισκή Μαρία

Νικηφόρου Αναστασία

Στα 4×100 Ελεύθερο Κορίτσια 12 ετών οι αθλήτριες:

Μισκή Μαρία

Νικηφόρου Αναστασία

Πεολίδου Ιωάννα

Παπαδοπούλου Ευαγγελία

 

5Η ΘΕΣΗ

Ζαφειρόπουλος Μάριος στα 400μ. Μικτή Ατομική Αγόρια 12 ετών

Στα 4×200 Ελεύθερο Κορίτσια 12 ετών οι αθλήτριες:

Μισκή Μαρία

Νικηφόρου Αναστασία

Πεολίδου Ιωάννα

Παπαδοπούλου Ευαγγελία

 

6η ΘΕΣΗ

Ζαφειρόπουλος Μάριος στα 400μ. Ελέυθερο Αγόρια 12 ετών

Μισκή Μαρία στα 50μ. Πεταλούδα Κορίτσια 12 ετών

Πετροπούλου Μαρίνα στα 100μ. Ελεύθερο Κορίτσια 9 ετών

 

8η ΘΕΣΗ

Μπλάτσος Πέτρος στα 50μ. Ύπτιο Αγόρια 11 ετών

Παπαδοπούλου Ευαγγελία στα 400μ. Ελεύθερο Κορίτσια 12 ετών

Συμεωνίδης Χρήστος στα 100μ. Ελεύθερο Αγόρια 9 ετών

 

Στα 4×200 Ελεύθερο Αγόρια 12 ετών οι αθλητές:

Πιερρακέας Γιώργος

Καλύβας Κίμωνας

Μαθιόπουλος Κωνσταντίνος

Ζαφειρόπουλος Μάριος

 

Written by NIREAS HALANDRIOY

1ο Κύπελλο Μίνι Κορασίδων ΝΟ Βουλιαγμένης

Από 1-3 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε το 1ο Κύπελλο Μίνι Κορασίδων του ΝΟ Βουλιαγμένης, στο κολυμβητήριο του Λαιμού με συμμετοχή 6 κορυφαίων ομάδων στην κατηγορία.(ΝΟ Βουλιαγμένης, Ολυμπιακός, Νηρέας Χαλανδρίου, Αρίων Γλυφάδας, Εθνικός και Πανιώνιος).

Η ομάδα μας με προπονήτριες την Ευτυχία Καραγιάννη, την Κατερίνα Οικονομοπούλου και την Μαρία Θαλασσανίδου, την Παρασκευή 1 Ιουνίου 2018 αναμετρήθηκε (με απουσία της αρχηγού Φωτεινής Τριχά για λόγους υγείας) με τον Εθνικό και έφερε ισοπαλία στο 0:08 πριν τη λήξη του αγώνα με γκολ της Δασκαλάκη.

Νηρέας Χαλανδρίου – Εθνικός 7-7

Νηρέας Χαλανδρίου: Βασιλικού, Δασκαλάκη 1, Ντάλα, Ηλιοπούλου, Παναγιώτου 3, Κονταλέξη 1, Στασινού, Τορνάρου, Ρουσάκη 2, Παλούμπη, Μάνη,Μπλιμέ.

 

Το Σάββατο 2 Ιουνίου 2018, ο Νηρέας επικράτησε του Πανιωνίου με 11-6 κερδίζοντας έτσι το εισιτήριο για τον τελικό.

Νηρέας Χαλανδρίου – Πανιώνιος 11-6

Νηρέας Χαλανδρίου: Βασιλικού, Δασκαλάκη, Καραχάλιου, Ηλιοπούλου, Παναγιώτη 7, Κονταλέξη 2, Γεωργούση, Τορνάρου 1, Ρουσάκη 1, Κακλή, Στασινού, Ντάλα, Παλούμπη, Μανή.

 

Στον μεγάλο τελικό της Κυριακής 3 Ιουνίου 2018 με τον Ολυμπιακό, που εξελίχθηκε σε ντέρμπι με πολλές ανατροπές, οι νεαρές μας αθλήτριες δεν κατάφεραν να επικρατήσουν της αντίπαλης ομάδας και κέρδισαν τη δεύτερη θέση στο παραπάνω τουρνουά.

Ολυμπιακός – Νηρέας Χαλανδρίου 10-7

Νηρέας Χαλανδρίου: Βασιλικού, Δασκαλάκη, Καραχάλιου, Ηλιοπούλου, Παναγιώτη 2, Κονταλέξη 4, Γεωργούση, Τορνάρου, Ρουσάκη 1, Κακλή, Στασινού, Ντάλα, Αρβανιτάκη, Μάνη.

Εκτός από το ασημένιο μετάλλιο και τις εμπειρίες που απέκτησαν οι αθλήτριές μας ενόψει των τελικών της κατηγορίας τους, πολυτιμότερες παίκτριες ψηφίστηκαν από τους προπονητές των ομάδων, η Ελίζα Παναγιώτου του Νηρέα Χαλανδρίου και η Χρύσα Τζομπανάκη του ΝΟ Βουλιαγμένης.

Written by NIREAS HALANDRIOY

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως το Σάββατο, 02/06/18, δεν θα πραγματοποιηθούν οι προπονήσεις στο κολυμβητήριο Χαλανδρίου λόγω γιορτής που θα λάβει χώρα στο Δημοτικό κολυμβητήριο.

Written by NIREAS HALANDRIOY

Αυλαία για την Α2

Το Σάββατο 26-5-2018, η αντρική ομάδα έδωσε τον τελευταίο αγώνα της κανονικής περιόδου στην Α2 με αντίπαλη την ομάδα του ΠΕΡΙΣΤΕΡΊΟΥ. Ο αγώνας ήταν από το ξεκίνημα του με καθαρό φαβορί το Περιστέρι, που είχε την καλύτερη παρουσία στην κανονική περίοδο. Η ομάδα μας έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι με το μυαλό της στα play out. Τελικό σκορ 12-4, με ευρεία γκολ του Τσολακίδη και ένα του Κωνσταντόπουλου. Ένα από τα θετικά του αγώνα η μεγάλη χρονική και καλή συμμετοχή των μικρών Αμπάσι, Μίχα, Ταπρατζή και Τράπαλη

Νηρέας Χαλανδρίου – ΓΣ Περιστερίου 4-12 (1-3, 1-4, 2-3, 0-2)

ΝΗΡΕΑΣ (Ζυμβραγάκης): Βυθούλκας, Κουτουβάκης, Βούλας, Κωνσταντόπουλος Κ.1, Βαρελάκης, Κοττάς, Κοκκωνάκης, Βαλοδήμος, Τσολακίδης 3, Σιάρκος, Αμπάσι, Ταπρατζής, Τράπαλης, Μίχας

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (Αρσένης Μαρούλης): Καζάκος, Μανώλης 1, Λίτσας, Παναγούλης 1, Γερακούδης 3, Κουκουμάκης 1, Σκαρπέλης, Πετρόπουλος, Αμπατζόγλου 1, Τσακιράκης 2, Κολλάρος, Τσαγκάρη 3, Τσαλίκης, Γροζόπουλος, Παπασωτηρίου

Written by NIREAS HALANDRIOY

Πολύ καλές εμφανίσεις για τους ΠΑΙΔΕΣ στη Γ΄ φάση

Ξεκίνημα στο Χαλάνδρι με τον ΟΣΦΠ σε ένα κακό παιχνίδι με ήττα 16-1. Τα πράγματα το πρωί του ΣΑΒΒΆΤΟΥ άλλαξαν, με την ομάδα να μην το βάζει κάτω παίζοντας φανταστικά με το ΦΆΛΗΡΟ, έχοντας τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι. Ωστόσο, οι αποβολές (Κονταλέξη, Βασιλακόπουλου και Καναλουπίτη) σε συνδυασμό με την κούραση είχαν ως αποτέλεσμα την ήττα με 7-9. Το απόγευμα της ίδιας μέρας με την ΗΛΙΟΎΠΟΛΗ σημειώσαμε την πρώτη μας νίκη με 5-4 σε ένα πολύ όμορφο αγώνα με πολλές εναλλαγές στο σκορ. Ολοκληρώνοντας την Τρίτη φάση, αντιμετωπίσαμε τα ΧΑΝΙΆ, μια καλή ομάδα σε έναν αγώνα που οι αντίπαλοι μας αποδείχτηκαν πιο αποφασισμένοι και μας κέρδισαν με 10-5. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά και στον Προπονητή για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλλαν σε όλους τους αγώνες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

1η αγωνιστική ΟΣΦΠ-ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 16-1

2η αγωνιστική ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – AO ΦAΛΗΡΟY 7-9

3η αγωνιστική Γ Σ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ- ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 4-5

4η αγωνιστική ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – Ν Ο ΧΑΝΙΩΝ 5-10

Written by NIREAS HALANDRIOY

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως τη Δευτέρα 28/05/18, οι προπονήσεις δεν θα πραγματοποιηθούν καθώς τα κολυμβητήρια Χαλανδρίου και ΟΑΚΑ θα παραμείνουν κλειστά λόγω Αγίου Πνεύματος.

Σας ευχαριστούμε.

Written by NIREAS HALANDRIOY

ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ

Με χαρά σας ανακοινώνουμε την έναρξη συνεργασίας του Συλλόγου μας με τον Δημήτρη Σελετόπουλο, ο οποίος θα αναλάβει υπεύθυνος για την οργάνωση και τον προγραμματισμό των ανδρικών υποδομών καθώς και του ανδρικού τμήματος υδατοσφαίρισης. Είμαστε σίγουροι ότι η συνεργασία αυτή θα βοηθήσει τους αθλητές μας, τους προπονητές, τους γονείς και το σύλλογο  γενικότερα.

1 2 3 31