Written by NIREAS HALANDRIOY

Νέα Σμύρνη – Χειμερινοί αγώνες Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Κορασίδων Β´& Ημερίδα Αστεριών.

Ολοκληρώθηκαν τη Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019 οι Χειμερινοί Αγώνες Καλλιτεχνικής Κολύμβησης Κορασίδων Β’ καθώς κι η Ημερίδα Αστεριών 6 & 7 στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ν. Σμύρνης.

Στη διοργάνωση μετείχαν συνολικά 306 αθλήτριες από όλη την Ελλάδα εκ των οποίων οι 45 αγωνίστηκαν στην Ημερίδα. Στους αγώνες κορασίδων συμμετείχαν 35 αθλήτριες του συλλόγου μας παρουσιάζοντας 5 ντουέτα και 3 ομαδικά προγράμματα, ενώ στην ημερίδα αστεριών συμμετείχαν 11 αθλήτριες μας. Ο σύλλογος μας ξεχώρισε, αφού προκρίθηκε στους τελικούς τόσο του ομαδικού προγράμματος όσο και στο αγώνισμα του ντουέτου. Στο αγώνισμα του ομαδικού, η Δ1 κατέκτησε στον τελικό την 5η θέση, ανάμεσα στα 15 προγράμματα που αρχικώς συμμετείχαν και την 7η θέση στο αγώνισμα του ντουέτου – ανάμεσα σε 33 ντουέτα. Η Δ2 εκτέλεσε με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμά της, κατακτώντας την 12η θέση στους προκριματικούς.

Πολύ καλή παρουσία επέδειξαν οι αθλήτριες μας και στο αγώνισμα των φιγούρων. Ανάμεσα σε 245 αθλήτριες που αγωνίστηκαν, έξι αθλήτριές μας κατέλαβαν την 11η, 12η, 21η, 31η, 45η και 49η θέσεις εντός των πρώτων 50 της τελικής κατάταξης. Με επιτυχία ολοκληρώθηκε και η συμμετοχή των αθλητριών μας στην ημερίδα του 6ου και 7ουαστεριού.

Ο σύλλογος μας θέλει να ευχαριστήσει όλες τις αθλήτριες – καθώς και τους γονείς αυτών – που συμμετείχαν στους αγώνες και τον αντιπροσώπευσαν επάξια αγωνιζόμενες με ήθος, ομαδικότητα και μεγάλο σεβασμό προς το ευγενές αυτό άθλημα, στο οποίο διαπρέπουν, κατακτώντας παρά τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν και αντιμετώπισαν τις παραπάνω θέσεις σε αυτούς τους αγώνες. Είχαν, έχουν και θα έχουν την αμέριστη υποστήριξη του συλλόγου μας.

Written by NIREAS HALANDRIOY

Παραμένει κλειστό το κολυμβητήριο του ΟΑΚΑ μέχρι τη Δευτέρα.

Παραμένει και σήμερα μέχρι και το Σάββατο 23/2/2019 λόγω του τεχνικού προβλήματος το Ολυμπιακό Κλειστό Κολυμβητήριο. Τα παιδιά της σχολής κολύμβησης μπορούν να προπονηθούν στο κολυμβητήριο του Χαλανδρίου από τις 15:15 έως και τις 19:00 ανά 45 λεπτά και τα παιδιά της σχολής Συγχρονισμένης μπορούν να προπονηθούν στις 16:30 στο Χαλάνδρι. Επίσης το Σάββατο δεν θα γίνουν τα μαθήματα στο Χαλάνδρι λόγω αγώνων κολύμβησης.

Written by NIREAS HALANDRIOY

Διεθνές κολυμβητικό Μίτινγκ της Καβάλας «Απόστολος Παύλος 2019»

Τη Κυριακή 10/2 ολοκληρώθηκαν οι διεθνείς αγώνες στη Καβάλα με την επωνυμία “Απόστολος Παύλος 2019”. Με τη συμμετοχή ξένων κι Ελλήνων Πρωταθλητών όπως η Κατίνκα Χόζου, Τζέιμς Γκάι, Κριστιάν Γκολομέεβ, Απόστολος Χρήστου, Κέλλυ Αραούζου και πολλών άλλων, χαρακτηρίστηκε δικαίως μια πολύ επιτυχημένη και άρτια από πλευράς διοργάνωσης εκδήλωση.

Οι προπονητές της αγωνιστικής μας ομάδας Πάνος Βελέντζας και Νώντας Γέρου έδωσαν την ευκαιρία σε όσους αθλητές ήθελαν να συμμετέχουν σε αυτούς τους αγώνες και πραγματικά η εμπειρία που αποκόμισαν ήταν πρωτόγνωρη.

Συγχαρητήρια στους αθλητές μας Αλεξόπουλο Δημήτρη, Αλεξόπουλο Μανώλη, Έξαρχο Δημοσθένη, Καλκάνη Αχιλλέα, Κουμπαρούλη Μελίνα, Κούτσουλα Βασίλη, Πετροπούλου Ιωάννα και Χαριάτη Διονύση για τη συμμετοχή τους.

Τα αποτελέσματα ήταν ενθαρρυντικά αφού ο Δημήτρης Αλεξόπουλος κατέκτησε δύο φορές τη 1η & μία τη 3η θέση σε μικρούς τελικούς και τη 4η θέση σε μεγάλο τελικό. Ο Αχιλλέας Καλκάνης 1η θέση σε μικρό τελικό και ο Βασίλης Κούτσουλας 2η θέση σε μικρό τελικό. Καλή συνέχεια σε όλους τους αθλητές μας ενόψει των χειμερινών αγώνων όλων των κατηγοριών που ακολουθούν.

Written by NIREAS HALANDRIOY

Πόλο: Πρόκριση της ομάδας Μίνι Παίδων στη Β’ Φάση του πρωταθλήματος

Ολοκληρώθηκε το τριήμερο που πέρασε 8-10/2 η A’ φάση του πρωταθλήματος Μίνι Παίδων (2006 & μικρότεροι), με την ομάδα μας να προκρίνεται στην επόμενη φάση, η οποία θα πραγματοποιηθεί 5-7/4. Πολλά απ’ τα παιδιά της ομάδας συμμετείχαν για πρώτη φορά σε επίσημους αγώνες, κατάφεραν ωστόσο να φέρουν εις πέρας το στόχο, που ήταν η πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων για την ομάδα μας: 

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ – ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 2-8
ΕΘΝΙΚΟΣ-ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 5-3
ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 2-12

Η τελική κατάταξη του ομίλου διαμορφώθηκε ως εξής:

  • ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ 9
  • ΕΘΝΙΚΟΣ 4
  • ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 3
  • ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ 1

Προπονητής: Γρηγοριάδης Άγγελος

Οι αθλητές που συμμετείχαν: Αδαμόπουλος Γιάννης (2), Βλασσόπουλος Δημοσθένης, Βουτσινάς Χρήστος, Γεωργιάδης Γιάννης (1), Δάρης Πέτρος, Δέμης Φίλιππος, Δουλούδης Σωτήρης, Ζαχαριουδάκης Βαγγέλης (1), Ζαχαρόπουλος Κωνσταντίνος, Ηλιόπουλος Δημήτρης (1), Ηλιόπουλος Νίκος, Μιχάλας Ιάσονας (1), Μπαμπανίκας Χάρης, Πουλιόπουλος Αλέξης, Σαμαράς Θανάσης (1), Τσάλος Σπύρος (2), Χασιώτης Βασίλης (4).

Written by NIREAS HALANDRIOY

Χειμερινοί αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών

Το Σαββατοκύριακο που πέρασε έγιναν οι χειμερινοί αγώνες προαγωνιστικών κατηγοριών στο ΟΑΚΑ. Η ομάδα μας συμμετείχε με 30 αθλητές από 9 έως 12 ετών. Σε πέντε συνολικά αγωνιστικές ενότητες οι μικροί κολυμβητές προσπάθησαν για το καλύτερο, ικανοποιώντας τους προπονητές τους Χρήστο Μποφίλιο και Γιώργο Καραθάνο που δήλωσαν: “Στους χειμερινούς αγώνες οι αθλητές μας πραγματοποίησαν μια ικανοποιητική εμφάνιση δείχνοντας θετικά στοιχεία εν όψει της συνέχειας που ακολουθεί. Δοκιμάσαμε νέα αγωνίσματα και σίγουρα θα έχουμε μια καλύτερη πορεία μέχρι το θερινό πρωτάθλημα” .

Συγχαρητήρια στην αθλήτριά μας Κατερίνα Νικηφόρου για τη κατάκτηση 1 χρυσού και 2 χάλκινων μεταλλίων, στη Μαρίνα Πετροπούλου, στον Πέτρο Μπλάτσο, στη Μπενέτου Αρετή και στον Χρήστο Συμεωνίδη για το πλασάρισμά τους στη πρώτη δεκάδα της κατηγορίας τους.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές μας που συμμετείχαν στους αγώνες: Γελαδάρη Παναγιώτη, Γκίκα Βασίλη, Δαπόλα Γιώργο, Εφραίμογλου Μηνά, Ηλιάκη Χαράλαμπο, Καλύβα Φοίβο, Καλφοπούλου Αγγελική, Κουμπαρούλη Δημήτρη, Λύρα Νικολέττα, Μαθιόπουλο Τιμόθεο, Μαθιοπούλου Κυριακή, Μαργαρίτη Χριστίνα, Μεταξάκη Νικόλα, Τοπούζη Αλεξάνδρα, Παπαπαναγιώτου Γιώργο, Παπαπαναγιώτου Μαρία, Παναγιωτόπουλο Κωνσταντίνο, Παρασκευιώτη Ευάγγελο, Περαχωρίτη Σταύρο, Ράντη Νικόλαο, Ρούσση Κωνσταντίνο, Σαχά Γιάννη, Σκουλάξινου Αγγελική, Χανιωτάκη Ευφροσύνη, Χρήστου Δανάη. Τους ευχόμαστε να είναι καλά και να συνεχίσουν με ενθουσιασμό τη κολυμβητική τους πορεία τα χρόνια.

Written by NIREAS HALANDRIOY

Αναχώρηση του Νηρέα για το Final Four του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών

Με προορισμό τη Χίο, θα αναχωρήσει την Πέμπτη (14/2) το μεσημέρι η αποστολή της ομάδας πόλο Γυναικών του Νηρέα Χαλανδρίου, ενόψει της συμμετοχής της στο 2ο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας.  Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό  την Παρασκευή (15/2) στις 18:00 στον πρώτο ημιτελικό με στόχο την πρόκριση στον τελικό του Σαββάτου (16/2, 14:00).

Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη): Στρατάκου, Σαφέτη ,  Μαυρωτά ,  Κάσσαρη, Τριχά , Ξανθοπούλου , Παπαναστασίου, Μπόβαλη, Φραγκιά, Δούλη , Κουτέλη , Αγγελίδη, Τορνάρου, Μαντουδιώτη, Λάζαρη

Written by Roi OAKA

Πόλο: Έναρξη της Γ’ φάσης του πρωταθλήματος Α1 Γυναικών.

Δεν κατάφερε να επικρατήσει η ομάδα μας στον πρώτο αγώνα της Γ’ φάσης του πρωταθλήματος της Α1 γυναικών στο που έγινε Ρέθυμνο το Σάββατο 9/2/19, καθώς έχασε με 10-9, στην 1η αγωνιστική.

Τα κορίτσια μας μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, καθώς προηγήθηκαν στο ημίχρονο με 4-3. Στο δεύτερο μέρος, η διαφορά παρέμεινε στο τρίτο οκτάλεπτο (7-8), όμως στην τελευταία περίοδο, με τρία συνεχόμενα γκολ, ο ΝΟ Ρεθύμνου κατάφερε να προηγηθεί, με την ομάδα μας να μειώνει στο τελικο 10-9 υπέρ των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα βαθμολογικά να παραμείνει στους 3 βαθμούς.

ΝΟ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 10-9

Τα οκτάλεπτα: 1-1 , 2-3 , 4-4 , 3-1

ΝΟ Ρεθύμνου (Κώστας Φιτσανάκης): Ζοφώλη, Μαλιαρού, Καριπίδου Μ., Κυριακάκη, Φαρμάκη Μ., Γαβαλά 2, Κολτσίδα 1, Στρατηδάκη, Λιμπιτάκη, Φαρμάκη Ε. 5, Φραγκελάκη, Σολανάκη 1, Καριπίδου Β. 1, Συριανόγλου, Καραγιάννη

Νηρέας Χαλανδρίου (Ευτυχία Καραγιάννη, Κατερίνα Οικονομοπούλου): Στρατάκου, Σαφέτη 1, Μαυρωτά 1, Τριχά 1, Ξανθοπούλου, Παπαναστασίου 1, Μπόβαλη, Δούλη 3, Κουτέλη 2, Αγγελίδη, Τορνάρου, Λάζαρη

Διαιτητές: Χατζηαναστασίου, Δασκαλοπούλου

Written by NIREAS HALANDRIOY

ΠΟΛΟ: Κλήση αθλητών του Νηρέα στο καμπ της Εθνικής Παίδων.

Τέσσερις αθλητές του Συλλόγου μας κλήθηκαν στο 1ο καμπ της Εθνικής Παίδων για το 2019 εν όψει των ευρωπαϊκών προκριματικών που θα δώσει η Ελλάδα , με στόχο τη πρόκρισή της στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U15.

Οι αθλητές που κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Νίκο Βενετόπουλο είναι οι: Βασιλακόπουλος, Κακλής, Κονταλέξης, Χριστόπουλος

1 2 3 37
RSS
Follow by Email
Facebook
Instagram