Written by Nireas Halandriou

Πανελλήνιο ρεκόρ ο Δημήτριος Αλεξόπουλος του Νηρέα Χαλανδρίου στα 100μ. πρόσθιο Παμπαίδων Β’

Πέντε ακόμη Πανελλήνια ρεκόρ είχαμε σήμερα (10/12) στην δεύτερη ημέρα του Γκραν Πριν του Κυπέλλου Χριστουγέννων, στο Εθνικό κολυμβητήριο του Βόλου.

Ο Νικόλαος Δρόσος κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στα 50μ. Ελεύθερο Ανδρών στην κατηγορία Παίδων με χρόνο 00.23.33. Στα 100μ. Ύπτιο Γυναικών, η Νόρα Δράκου ολοκλήρωσε την κούρσα σε 01.00.22 πραγματοποιώντας νέα καλύτερη επίδοση, ενώ στα 50μ. Ύπτιο Ανδρών ο Γεώργιος Φυκατάς κατέρριψε το Πανελλήνιο ρεκόρ με 00.28.23 στην κατηγορία Παμπαίδων Β’.

Δύο ακόμη ρεκόρ είχαμε από τον Κωνσταντίνο Ζαχαριάδη και Δημήτριο Αλεξόπουλο. Ο πρώτος πραγματοποίησε ρεκόρ στα 100μ. πεταλούδα Ανδρών κατηγορία Παμπαίδων Β’ με επίδοση 00.59.78, ενώ ο Δημήτριος Αλεξόπουλος έκανε Πανελλήνιο ρεκόρ στα 100μ. πρόσθιο κατηγορία Παμπαίδων Β’, ολοκληρώνοντας την κούρσα σε 01.08.37. Τέλος, ο Ιωάννης Χρήστου κατέρριψε το Πανελλήνιο ρεκόρ στα 50μ. Ύπτιο ανδρών στην κατηγορία Παίδων, με χρόνο 00.26.31.

Written by NIREAS HALANDRIOY

1ο Τουρνουά Υδατοσφαίρισης Νεανίδων «Γιάννης Μαντζουράνης» 

Την τρίτη θέση κατέκτησε η ομάδα Νεανίδων μας στο τουρνουά που διοργάνωσε ο Εθνικός Σύλλογος Πειραιά το τριήμερο 1-3/12 στο κολυμβητήριο << Ανδρέας Γαρύφαλλος>> ( Βοτσαλάκια ) , προκειμένου να τιμήσει τον  αγαπητό και εμβληματικό φίλαθλο του πειραιώτικου συλλόγου, το γνωστό σε όλους μας «Εθνικάρα»- Γιάννη Ματζουράνη.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα των αγώνων έχουν ως εξής:
Εθνικός- Νηρέας  5-17
Νηρέας- Περιστέρι  13-4
Νηρέας – ΝΕΠ  10-13
Μικρός Τελικός : Νηρέας-Εθνικός 10-5
Μεγάλος Τελικός : ΟΣΦΠ- ΝΕΠ 15-4
Η σύνθεση της ομάδας μας :
ΠΑΠΑΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΗ
ΕΞΑΡΧΑΚΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΜΟΝΤΕΣΑΝΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ ΧΡΥΣΟΥΛΑ
ΒΥΘΟΥΛΚΑ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
ΜΠΟΒΑΛΗ ΕΛΕΝΗ
ΑΓΓΕΛΙΔΗ ΦΟΙΒΗ
ΑΓΓΕΛΟΝΙΔΗ ΒΑΛΙΑ
ΚΑΣΣΑΡΗ ΜΥΡΤΩ
ΤΟΡΝΑΡΟΥ ΣΟΦΙΑ
ΑΡΓΥΡΟΥΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΠΑΠΑΔΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΤΡΙΧΑ ΦΩΤΕΙΝΗ
ΚΟΝΤΑΛΕΞΗ ΝΙΚΗ
ΡΟΥΣΑΚΗ ΑΝΝΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΕΛΙΖΑ
Written by Nireas Halandriou

Έξι αθλητές του Νηρέα στο χριστουγεννιάτικο GP του Βόλου

Σημαντική εκπροσώπηση θα έχει η ομάδα αγωνιστικής κολύμβησης του Νηρέα Χαλανδρίου στους αγώνες GRAND PRIX Χριστουγέννων, που θα διεξαχθούν στο Βόλο στις 9-10 Δεκεμβρίου.

Στους αγώνες θα λάβουν μέρος οι αθλητές και αθλήτριες που έχουν τις 50 καλύτερες επιδόσεις στη φετινή χρονιά. Ανάμεσα σε αυτούς είναι τέσσερις κολυμβητές και δύο κολυμβήτριες του συλλόγου μας. Πρόκειται για τους (σε παρένθεση τα αγωνίσματα στα οποία θα μετάσχουν): Ζαρακά Παναγιώτη (50μ. πεταλούδα, 100μ. πεταλούδα, 200μ. πεταλούδα, 100μ. μικτή ατομική), Τσέτο Φίλιππο (200μ. πεταλούδα), Αλεξόπουλο Δημήτρη (100μ. πρόσθιο, 200μ. πρόσθιο, 400μ. μικτή ατομική), Αλεξόπουλο Εμμανουήλ (400μ. μικτή ατομική), Πεολίδου Θεοδώρα (50μ. ύπτιο, 100μ. ύπτιο, 200μ. ύπτιο) και Πιερρακέα Ειρήνη (400μ. μικτή ατομική)

Written by Nireas Halandriou

Τρεις αθλήτριες του Νηρέα στο τεστ της εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης

Τρεις αθλήτριες του Νηρέα Χαλανδρίου κλήθηκαν να μετάσχουν στο τεστ της εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής – συγχρονισμένης κολύμβησης νεανίδων και κορασίδων, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, στο κολυμβητήριο Πειραιά «Π. Καπαγέροφ», κατά τη διάρκεια της ημερίδας ορίων.

Ο λόγος για τις Ιφιγένεια Δίπλα, Χρυσοβαλάντου Κορνέζου και Εμμανουέλα Γριζάνου. Οι Δίπλα και Κορνέζου θα λάβουν μέρος στο τεστ για την ομάδα των νεανίδων, που θα περιλαμβάνει τα τεχνικά στοιχεία ομαδικού νεανίδων και χορογραφία, ενώ η Γριζάνου θα μετάσχει στο τεστ για την ομάδα κορασίδων, που έχει φιγούρες κορασίδων Α’ και χορογραφία.

Πλην των τριών αθλητριών, ο Νηρέας Χαλανδρίου θα στείλει τέσσερα ακόμη κορίτσια στα τεστ της εθνικής ομάδας, σύμφωνα με τη δυνατότητα που δόθηκε από την κολυμβητική ομοσπονδία σε κάθε σύλλογο να στείλει επιπλέον αθλήτριες. Πρόκειται για τις Μαρία Φαρμακίδη, Πέμυ Συνοδινού, Δήμητρα Τριανταφυλλίδη και Νάσια Στεφανάκη, που επιλέχθηκαν από τις προπονήτριες του συλλόγου μας, Χριστίνα Θαλασσανίδου και Ελένη Γεωργίου, να μετάσχουν στα τεστ της κατηγορίας κορασίδων Α’

Written by Nireas Halandriou

Στην προετοιμασία της εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής η Δίπλα

Η αθλήτρια του Νηρέα Χαλανδρίου, Ιφιγένεια Δίπλα, κλήθηκε στο καμπ προετοιμασίας της εθνικής ομάδας καλλιτεχνικής κολύμβησης ανδρών – γυναικών, που θα πραγματοποιηθεί από 4 έως 9/12/2017.

Όπως ανακοινώθηκε από την κολυμβητική ομοσπονδία, οι αθλητές και αθλήτριες που κλήθηκαν στην προετοιμασία θα συγκεντρωθούν τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου και ώρα 09:30 και για την καλύτερη διεξαγωγή του καμπ θα πρέπει να έχουν μαζί τους στρώμα γυμναστικής, λάστιχα γυμναστικής, δύο πράσινα λάστιχα, ζώνη, σχοινάκι, 2Κgr. βαράκια για τη μέση, 0,5Κgr. βαράκια για τα πόδια, χεράκια, βατραχοπέδιλα και pool buoy

Written by Nireas Halandriou

Ανακοίνωση

Με αφορμή τη μη ψήφιση του τεχνικού προγράμματος και του προϋπολογισμού του 2018 από το Δήμο Χαλανδρίου, το Δ.Σ. του Νηρέα Χαλανδρίου, σε συνεδρίασή του τη Δευτέρα 27/11, ανακοινώνει ότι στηρίζει απόλυτα τον Δήμαρχο κ. Σίμο Ρούσσο σε όλες τις δράσεις που περιλαμβάνονται στο τεχνικό πρόγραμμα για το νέο έτος.

Written by Nireas Halandriou

Εξαιρετική παρουσία της ομάδας αγωνιστικής κολύμβησης του Νηρέα στη 2η προκριματική ημερίδα

Με πολύ καλά αποτελέσματα για την αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Νηρέα Χαλανδρίου πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο (25-26/11) η δεύτερη προκριματική ημερίδα GP 25μ. για το Βόρειο Όμιλο.

Οι αγώνες, που έγιναν στο κολυμβητήριο Χαλανδρίου, ήταν οι πρώτοι για τη φετινή χρονιά στους οποίους έλαβαν μέρος οι αθλητές και αθλήτριες του συλλόγου μας, οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους έχοντας μια εξαιρετική παρουσία. Για την αγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Νηρέα ακολουθούν οι αγώνες που διοργανώνει ο ΑΟ Ιωνικός Νίκαιας με την επωνυμία «ΛΑ ΙΩΝΙΔΕΙΑ 2017», οι οποίοι θα διεξαχθούν το τριήμερο 1-2-3/12/2017 στο κολυμβητήριο της Νίκαιας

Written by Nireas Halandriou

Ο Νηρέας στους αγώνες καλλιτεχνικής κολύμβησης για τον Σαμψάκη

Με τη συμμετοχή 35 προγραμμάτων από έξι σωματεία καλλιτεχνικής κολύμβησης, που εδρεύουν στο ΟΑΚΑ, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (25/11) στο ολυμπιακό κολυμβητήριο η ημερίδα στήριξης για τον νεαρό πρωταθλητή καταδύσεων Ανδρόγεο Σαμψάκη.

Ο Νηρέας Χαλανδρίου έλαβε μέρος στους αγώνες επίδειξης με 49 αθλήτριες όλων των ηλικιακών κατηγοριών, οι οποίες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό στηρίζοντας αυτή την εκδήλωση. Οι αθλήτριες του συλλόγου μας παρουσίασαν 4 ομαδικά στην Α και Β κατηγορία, ενώ σημαντική παρουσία είχαν και στην κατηγορία των αγωνιστικών τετράδων παρουσιάζοντας 1 ομαδικό, 2 ντουέτα και 1 σόλο

Written by Nireas Halandriou

12 μετάλλια ο απολογισμός του Νηρέα στους κολυμβητικούς αγώνες για τον Σαμψάκη

Εξαιρετική παρουσία είχε η προαγωνιστική ομάδα κολύμβησης του Νηρέα Χαλανδρίου στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο (25-26/11) στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο, στην ημερίδα στήριξης του καταδύτη Ανδρόγεου Σαμψάκη.

Στους αγώνες συμμετείχαν 33 αθλητές-τριες του συλλόγου μας, ηλικίας από 9 έως και 12 ετών, κι όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους με απολογισμό 12 μετάλλια και 11 θέσεις στην τελική οκτάδα για τους κολυμβητές και τις κολυμβήτριες των προπονητών Αντώνη Γκιούλμπα και Πέτρου Πετρόπουλου. Συγκεκριμένα:

Χρυσό μετάλλιο πήραν οι: Γεραμάνης Κωνσταντίνος (100μ. Ελεύθερο – Αγόρια 10 Ετών), Μπλάτσος Πέτρος (200μ. Μικτή Ατομική – Αγόρια 11 ετών) και Κατερίνα Νικηφόρου (200μ. Ελεύθερο – Κορίτσια 10 Ετών).

Ασημένιο μετάλλιο πήραν οι: Γκίκας Βασίλης (100μ. Ελεύθερο – Αγόρια 9 ετών), Μπλάτσος Πέτρος (200μ. Ελεύθερο και 50μ. Ύπτιο – Αγόρια 11 ετών), Πετροπούλου Μαρίνα (50μ. Πρόσθιο και 50μ. Ύπτιο – Κορίτσια 9 ετών) και Πλεξουσάκη Δέσποινα (200μ. Μικτή Ατομική – Κορίτσια 10 Ετών).

Χάλκινα μετάλλια πήραν οι Γεραμάνης Κωνσταντίνος (200μ. Ελεύθερο – Αγόρια 10 ετών), Νικηφόρου Κατερίνα στα 100μ. Πρόσθιο – Κορίτσια 10 ετών) και Συμεωνίδης Χρήστος (50μ. Πεταλούδα – Αγόρια 9 ετών).

Επόμενος αγώνας για τους αθλητές μας είναι το 4ο Τρόπαιο του Νηρέα Χαλανδρίου, που θα πραγματοποιηθεί στις 9 & 10 Δεκεμβρίου

1 2 3 22